Tvätta vägar och gångar på golfklubben

Intresset för golf har ökat lavinartat under pandemin. Samtidigt är utbudet av golfbanor stort i Sverige och för att sticka ut i konkurrensen om spelarna gäller det att höja sig över mängden. För att locka spelare till en golfklubb räcker det därför inte med att banan är vacker, utmanande och rolig att spela på. Det är också viktigt att den är inbjudande och ger ett rent och välskött intryck. Låt därmed inte skötseln av golfbanan stanna vid träden, bunkrarna och gräsmattorna. En detalj som ofta blir bortglömd är de asfalterade vägarna.

Djuprengöring av asfalterad mark

Att regelbundet sopa golfklubbens gångvägar kan tyckas vara en självklarhet, men om du vill att banan ska ge ett riktigt välskött intryck, behöver du också genomföra en djuprengöring av asfaltsytorna. Det gör du bäst med en gaturengöringstvätt som du monterar på ett servicefordon. Tänk på att det bör vara en smidig och användarvänlig modell som ger god sikt från fordonet. För att få ett riktigt gott resultat, bör du välja en av ett bra märke. Den ska ha en kraftfull högtrycksfunktion, men som också har låg vattenförbrukning. Detta hittar du på nätet och det är också möjligt att hyra, leasa eller köpa en sådan enhet.